تجهیزات برق اضطراری
تجهیزات برق اضطراری
Blog Article
در برخی از شرایط ممکن است محتویات داخل یخچالها در محیطهای صنعتی، تجاری، مسکونی و آزمایشگاهی بسیار ارزشمند و گرانقیمت باشند. در این صورت نیاز به یو پی اس احساس میشود و ما میتوانیم با استفاده از منبع تغذیه بیوقفه انرژی الکتریکی یخچال را به شکل دائمی تأمین کنیم.
به عنوان مثال، از موارد کاربرد آن می توان به تبدیل انرژی باتری اتومبیل به برق مورد نیاز برای روشن کردن لامپ های روشنایی اشاره کرد.
استفاده از یو پی اس میتواند برق موردنیاز این تجهیزات را به شکل دائمی و بدون وقفه تأمین کند؛ بنابراین استفاده از یو پی اس برای سیستمهای امنیتی و نظارتی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
همین عامل نیز سبب افزایش طول عمر باطری شده و از بروز خرابیهای مکرر یو پی اس در طول استفاده از آن نیز جلوگیری خواهد کرد.
تغییر در فرکانس از درصدی مشخص اگر بیشتر شود، کارکرد برخی لوازم مخصوصاً موتورهای الکتریکی، مختل میشود.
همانطور که در مقاله رمز ارز یا ارز دیجیتال چیست؟ گفته شد برای استخراج بیت کوین و سایر رمز ارزها نیاز به دستگاه پیشرفته ای داریم (ماینر) که در قبال انجام محاسبات سنگین و حل الگوریتم های پیشرفته، رمز ارز یا بیت کوین استخراج می کنند.
دوربین های مداربسته، سومین گروه از تجهیزاتی هستند که به صورت حتمی به وجود منبع تغذیه اضطراری نیازمندند. می دانید که این دوربین ها برای ثبت وقایع باید خرید و نصب تجهیزات برق اضطراری به طور دائمی روشن باشند.
یکی از مزیت های مهم این دستگاه، کاهش نویز شبکه و جلوگیری از ایجاد نویز جدید است. در این حالت احتمال آسیب رسیدن به شبکه و سایر دستگاه ها به حداقل می رسد.
بنابراین، این منبع جهت مصرف کننده هایی استفاده می شود که خاموش و روشن شدن آن ها صدمه ای وارد نمی سازد ولی مصرف برق آن ها بالا می باشد.
مزایای ژنراتور های دیزلی شامل دوام بالا، کارایی بالا و قابلیت تأمین برق برای مدت زمان طولانی است.
Obtain your shipment on the subsequent offered flight for shipping within just 24 several hours to most Worldwide nations and territories.
در دنیای کسبوکارهای مدرن، به هیچ عنوان نمیتوان از اهمیت نیاز به انرژی الکتریکی چشمپوشی کرد. قطعی برق حتی در کوتاهترین زمان نیز ممکن است برای برخی سازمانها و شرکتها صرف نظر از اندازه یا نوع فعالیت آنها بسیار زیانبخش باشد.
شکل موج ولتاژ خروجی سیستم برق اضطراری میبایستی سینوسی یا حداقل نزدیک به سینوسی، مثلا شبه سینوسی باشد.
برای توان های بالا بیشتر ژنراتورهای صنعتی کاربرد داشته و برای توان پایین می توان از موتور برق یا اینورتر استفاده نمود.